top of page
fietsen voor bachcha1.jfif

Project
fietsen voor Bachcha

Het
verhaal
.

Ongeveer 8 jaar geleden had Gerhilde Mulder een droom: op de fiets de wereld verkennen! Helaas heeft ze door 5 jaar ziekte en ruim 2 jaar herstellen deze droom op een laag pitje moeten zetten...

 

Nu komt haar droom weer tot leven!

Gerhilde wil nu haar scootmobiel en rolstoel inruilen voor een fiets en "al die andere werelden" ontdekken waar ze als kind al zo nieuwsgierig naar was.

 

Tijdens een fietstocht van ruim 14.000 km vanuit het Nederlandse Ede, naar Chennai in India (!), zal ze zich onderdompelen in alle verschillende culturen die ze onderweg tegenkomt en zo de wereld ontdekken! 

Gerhilde hoopt in april 2023 aan haar reis te beginnen!

map 1.jpeg
map 2.jpeg
map 3.jpeg

Het doel.

Gerhilde wil met dit avontuur geld inzamelen voor Bachcha zodat er een school gebouwd kan worden voor de 100 kinderen van het kindertehuis. Nu Gerhilde haar droom in vervulling ziet gaan, is het haar wens bij te dragen aan het vervullen dan de dromen van anderen: de kinderen in India!

 

Deze school komt op hetzelfde terrein te staan als het kindertehuis. Als de kinderen naar school kunnen gaan, kunnen ze werken aan hun eigen dromen voor de toekomst!

Ons doel is om €20.000,- op te halen, zodat er niet alleen een schoolgebouw neergezet wordt, maar er ook lesmateriaal aangeschaft kan worden! Help jij mee?

bottom of page