groep.jpg
Line separator

Ons
team

Benieuwd wie er achter de schermen werken bij Bachcha? Wij stellen hier ons voor!

Janine2.jpg

Janine Dolstra

In 2019 heb ik 10 weken mogen werken met de kinderen en vrouwen, die leven in de sloppenwijken van Chennai. Deze kinderen hebben mijn hart geraakt. Ze hebben zó weinig en toch deelden ze uit van wat ze wél hebben: hun grapjes, hun dansjes, hun vele knuffels en de altijd aanwezige glimlach die ze mij gaven. Ik besefte hoe gezegend ik ben in mijn voorspoed en mogelijkheden. Deze voorspoed en mogelijkheden wil ik graag inzetten om uit te kunnen delen aan deze kinderen vol liefde om hen zo hoop te geven!

Binnen Stichting Bachcha ben ik de contactpersoon met het echtpaar in Chennai, zodat ik weet wat ze nodig hebben. In overleg met hen zet ik projecten op en zoek ik sponsors. Het geld dat we ontvangen stuur ik door naar India en ik houd in de gaten waar het geld uiteindelijk voor gebruikt wordt. Daarnaast beheer ik de social media.

Dineke.jpg

Dineke Sterrenburg

Het is alweer even geleden dat ik in India mocht rondlopen en of je het nu wilt of niet, India doet wat met je. Het is zo'n groot verschil met Nederland. Ik wilde betrokken blijven, want ieder mens verdient het om in de basisbehoeften te worden voorzien. In mijn hart hoop ik dat Bachcha iets kan betekenen voor de toekomst van de kinderen daar. Daarnaast denk ik dat juist door het contact met India te houden, ik nog veel kan leren van hun gastvrijheid daar.

Met veel liefde ben ik betrokken gebleven. Mij zal je vooral onderaan je mail zien staan, want: mocht je een vraag hebben of contact zoeken met Bachcha, dan ben ik aan de andere kant. Binnen Bachcha zorg ik voor een redelijke structuur, overzicht en doorzettingsvermogen. Achter de schermen ben ik een onmisbare schakel in ons team en daar ligt mijn kracht. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en laten we samen wat doen voor de kinderen en vrouwen in India.

Ferry.jpg

Ferry Ruijtenberg

Na een bezoek in India, bij het project in Chennai in 2009, zag ik de nood van de straatkinderen. Deze nood is in mijn hart geland en we hebben Stichting Bachcha opgericht, om hun nood om te zetten in hulp. Nu 11 jaar later (2020) zijn wij nog steeds actief en hebben we meerdere projecten via dit echtpaar lopen om de minder bedeelden kinderen en vrouwen te helpen voor een betere toekomst.

Het is mooi om betrokken te zijn en te blijven bij dit mooie gezin die alles wat ze hebben geven aan weeskinderen, en aan vrouwen die moeilijk staan in de maatschappij. Verder zorg ik dat de financiën op de juiste plek komt plus het maken van de jaarverslagen. Verder het geven van presentaties en het binnenhalen van sponsoren. Elke euro die binnenkomt, komt direct op het project terecht.

Voorzitter

Secretaris

Penningmeester