top of page
groep.jpg

Ons
team

Benieuwd wie er achter de schermen werken bij Bachcha? Wij stellen hier ons voor!

Janine2.jpg

Janine

10 weken heb ik mogen werken met de kinderen en vrouwen, die leven in de sloppenwijken van Chennai. Deze kinderen hebben mijn hart geraakt. Ze hebben zó weinig en toch deelden ze uit van wat ze wél hebben: hun grapjes, hun dansjes, hun vele knuffels en de altijd aanwezige glimlach die ze mij gaven. Ik besefte hoe gezegend ik ben in mijn voorspoed en mogelijkheden. Deze voorspoed en mogelijkheden wil ik graag inzetten om uit te kunnen delen aan deze kinderen vol liefde om hen zo hoop te geven!

Binnen Stichting Bachcha ben ik de contactpersoon met het echtpaar in Chennai, zodat ik weet wat ze nodig hebben. In overleg met hen zet ik projecten op en zoek ik sponsors. Daarnaast ben ik te vinden achter het schermen van de social media.

Ferry.jpg

Ferry

Na een bezoek in India, bij het project in Chennai in 2009, zag ik de nood van de straatkinderen. Deze nood is in mijn hart geland en we hebben Stichting Bachcha opgericht, om hun nood om te zetten in hulp. Nu 13 jaar later (2022) zijn wij nog steeds actief en hebben we meerdere projecten via dit echtpaar lopen om de minder bedeelden kinderen en vrouwen te helpen voor een betere toekomst.

Het is mooi om betrokken te zijn en te blijven bij dit mooie gezin die alles wat ze hebben geven aan weeskinderen, en aan vrouwen die moeilijk staan in de maatschappij. Verder zorg ik dat de financiën op de juiste plek komt plus het maken van de jaarverslagen. Verder het geven van presentaties en het binnenhalen van sponsoren. Elke euro die binnenkomt, komt direct op het project terecht.

Voorzitter

Penningmeester

bottom of page