top of page
Photo-5.jpeg

Project sponsor
een kind

Eten, kleding, school, maar vooral en toekomst. Dit en nog veel meer willen wij deze kinderen geven!

Het doel.

Er zijn honderden kinderen die in Chennai op straat en in sloppenwijken leven. Vaak is er geen vader meer als voorbeeld; deze heeft zijn familie in de steek gelaten of is ernstig verslaafd. Moeders werken om geld te verdienen voor het eten. Als de kinderen geluk hebben, is er nog een oma die voor hen kan zorgen. Anders mogen ze het zelf doen... 

Kinderen die 's ochtends wakker worden, weten meestal niet of ze die dag te eten hebben. Vaak zorgen ze voor hun nog jongere broertjes en/of zusjes. Anders zoeken de afvalbergen af naar iets eetbaars of naar iets wat ze kunnen verkopen. 

U kunt het verschil maken voor deze kinderen! 

Hoe.

Wanneer u besluit een kind te sponseren, dan geeft u elke maand een bepaald bedrag. Dit bedrag is minimaal € 25,-, maar u mag ook meer geven. Dat is aan u. Van dit geld wordt eten, kleding en schoolmaterialen en schoolgeld betaald. 

Indirect sponsort u dan ook de familie. Van het geld kan ook de familie van voedsel worden voorzien. Door uw sponsoring geeft u de hele familie een toekomst. Uw sponsorkind kan naar school gaan en krijgt de kans een vak te leren en later geld te verdienen waarmee hij of zij hun familie kunnen onderhouden. 

 

Mocht het kind geen ouders meer hebben of het leeft in een onveilige omgeving, dan kan hij of zij in het tehuis komen wonen dat nu gebouwd wordt. U, als sponsor, betaalt dan nog steeds voor het voedsel, de kleding en de schoolkosten van het kind. 

Maakt u het verschil voor één kind en geeft u het hoop? 

bottom of page