top of page
  • Janine

Update September 2023

Elke keer als ik deze vrolijke lachende gezichtjes zie, voel ik me warm worden van binnen. Deze kindjes hebben in onze Nederlandse begrippen helemaal niets, maar ze willen alles uitdelen met ons. Ze zijn zo enthousiast als we langskomen en laten trots hun huis zien en geven hun laatste eten aan ons weg. Wat een gastvrijheid, wat een liefde!


We zijn trots om te kunnen vertellen dat we ons team van Bachcha wéér hebben mogen uitbreiden. Naast Thirza heeft ook Annemarieke zich als vrijwilliger aangesloten! Annemarieke is met haar enthousiasme, oog voor detail, creativiteit en gestructureerde werkwijze een waardevolle aanvulling op ons Bachcha team!


Zo gaaf dat we ons nu nog meer kunnen inzetten voor deze kinderen die ons altijd met een glimlach begroeten. Want elk gered kind is er één!


Daarnaast gaan we tijdelijk afscheid nemen van Janine. Zij gaat per oktober voor tenminste 6 maanden naar het buitenland voor een Discipleship Training School (DTS). We wensen haar een goede tijd en hopen haar snel weer te verwelkomen in het team.


In de afgelopen weken zijn er trekkersdiensten georganiseerd. Deze diensten zijn interkerkelijk en vinden plaats in Staverden. Dit jaar was Bachcha een van de collectedoelen. Het opgehaalde geld gaat naar de nieuwe speeltoestellen bij het kindertehuis. Zo kunnen de kinderen echt weer even kind zijn en plezier hebben! Klik hier op de link om de foto's te zien.


Wil jij ook nog meehelpen zodat we de spullen voor de kids kunnen kopen? Check hier hoe: Word sponsor


Naar India Als stichting hopen we binnenkort weer naar Chennai te gaan. Daar gaan we de projecten bezoeken, zoals het kindertehuis om te zien hoe ver de bouw gevorderd is. Daarnaast kunnen zij het Indiaase echtpaar in deze tijd ondersteunen. Natuurlijk hebben zij tijdens deze reis ook de tijd om alle kinderen (weer) te ontmoeten. We hopen op een voorspoedige reis en een goede tijd in India!

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page