top of page
  • Janine

Wie zijn wij?

Bijgewerkt op: 6 feb. 2021

Jaja, eindelijk is het zover! We mogen online. Het afgelopen jaar zijn we druk bezig geweest met het bouwen van een kindertehuis voor zo'n 60 kinderen die op straat of in de sloppenwijken wonen.

Ons verhaal heel in het kort: In 2019 zijn Dineke en ik (Janine) samen met Ferry naar India gegaan. Ferry heeft ons voorgesteld aan een echtpaar die zich volledig inzet om straatkinderen en weduwen en prostitués te helpen in de sloppenwijken. Elke moment van de dag kunnen ze opgeroepen worden om mensen te helpen met psychische, lichamelijke of juist hele praktische problemen. Door de vrouwen te ondersteunen om werk te vinden, proberen ze hen juist zelfredzaam te maken.

Nu de kinderen nog, en daar komen wij dus in de picture. Door het bouwen van een tehuis voor deze kinderen hebben ze een veilige en gezonde plek om op te groeien en te werken aan een toekomst. Zo hoeven ze niet bang te zijn dat ze geen eten hebben die dag, maar ook niet of ze misschien ontvoerd worden omdat ze er alleen voor staan.

Daarin willen wij ze helpen door nauw contact te hebben en oa fondsen te werven.

Help jij mee?


65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Update September 2023

Elke keer als ik deze vrolijke lachende gezichtjes zie, voel ik me warm worden van binnen. Deze kindjes hebben in onze Nederlandse begrippen helemaal niets, maar ze willen alles uitdelen met ons. Ze z

Comments


bottom of page